A 3. kerület kerülete teljesítménytúra hivatalos oldala

FAQ / GYIK - Gyakran Ismételt kérdések

Dummy-Image
Szakértőnk szívesen válaszol a felmerült kérdésekre!

1. Miért este van a túra, amikor alig látni valamit?

Rá vagyunk "gyógyulva" a hármas számra. Idén a "harmadik hó három" egy pénteki napra esik, és mivel többségünk pénteken napközben dolgozik, ezért az esti indítás mellett döntöttünk. 2018-ban már szó lehet nappali indításról is.

2. Szükséges előzetesen bejelentkezni, regisztrálni?

Nem, a túrán se előzetes regisztráció, se előnevezés nincsen. Egyszerűen a túra napján megjelensz a rajtban, benevezel, és már indulhatsz is.

3. Hol van a Rajt helye pontosan?

Budapest, III. kerület, Katyini Mártírok parkja.(hivatalosan Katinyi, de valamiért mi magyarok Katyini Mártiroknak hívjuk őket) A Nagyszombat utcában található, közvetlen az Amfiteátrum mellett. Rajt helye térképen Koordináták: 47.532317 , 19.037704

4. Hogyan jutok el a rajtba?

17-es, 19-es vagy 41-es villamossal, a 9, 29, 109, 111 számú buszokkal, illetve a H5-ös Hévvel ( a Tímár utcai megállótól 650 méter a rajt). Autósoknak egy jó lehetőség Békásmegyeren, közel a célhoz leparkolni, és HÉV-vel a rajtba jutni.

5. Mit kell hozzak magammal?

Kötelező felszerelés nincs. Ajánljuk, hogy fejlámpát, tartalék elemet, meleg ruhát, térképet, telefont és pénzt hozzál magaddal. Ja, és a jókedvet meg a motivációt se hagyd otthon, sokszor ez a kettő többet ér mint az előzőek! :)

6. Hideg lesz a Hármashatár-hegyen?

Igen. Fújni fog a szél, mégis megállsz majd, mert szeretnél gyönyörködni a város esti fényeiben!

7. Hogyan jutok haza a túra után?

A legegyszerűbben a H5-ös HÉV-vel, illetve 923-as éjszakai buszjárattal. A 10 km-es táv céljából a 218-as busszal lehet eljutni az Árpád-hídig.